Čím se liší gelová technologie Agel od dosud běžných tabletek a pilulek?

Tabletky a kapsle jsou obvykle velké, nesnadno se polykají a nemívají dobrou chuť. Většina dětí a starších lidí má problémy s jejich pravidelným užíváním. Jejich užívání je negativně vnímáno. Absorpce do krevního oběhu trvá déle a u práškových forem nedochází k úplnému vstřebání (u vysoce kvalitních produktů této formy okolo 30%). Podle výzkumů se tabletky absorbují v průměru na 5–12%.

Přístup kyslíku k doplňkům výživy způsobuje oxidaci. Ta zapříčiňuje znehodnocení a snížení nutriční hodnoty prvků. V gelovém matrixu jsou prvky chráněné před oxidací a uchovávají si plnou nutriční hodnotu. Díky procesu hydratace nutriční prvky zůstávají suspendované (neměnné), pomocí gelové formy se absorbují okamžitě a jejich využití lidským tělem je v průměru 95 až 100% (narozdíl od 5 až 12% u tablet, prášků, kapslí a nápojů).

Výhody Agel gelu

  • gel je složen z množství vláknin, které podporují očistu těla od tuků, toxinů a potravinářských přísad
  • posiluje trávicí systém
  • podporuje lepší absorpci kalcia
  • prevence proti střevním onemocněním
  • pomáhá snížit cholesterol a škodlivé tuky v krvi
  • odbourává glukózu ze střevního traktu a tím zlepšuje hladinu cukru v krvi
  • vyrovnává krevní tlak

Výhody produktů Agel

  • antidopingové testy, certifikáty Kosher a Halal pro židovský i muslimský trh
  • nejvyšší možná vstřebatelnost
  • přírodní produkty
  • příjemná chuť, obsahují fruktózu a neobsahují rafinovaný cukr
  • bez vedlejších účinků – organismus nezatěžují cizorodé látky (syntetické sladidla a ochucovadla,
  • stabilizátory a inhibitory vstřebávání)
  • praktické, snadno přenosné balení, okamžitě možné snadné užívání

Proč Agel?

Agel – už žádné pilulky, kapsle ani džusy

Konzumují lidé opravdu doplňky stravy a živiny, které vylepší jejich zdraví? Všichni začínají s nejlepšími úmysly. Nějaké prášky, sklenice džusu, láhve s vodou. Po chvíli na prášky zapomenou, a sklenice a láhve nejsou mobilní.

 

Nabízíme úplně nový přístup ke zdraví. Nový způsob příjmu živin a vitamínů pod novým jménem Gelceuticals!

Výživné látky, vitamíny a minerály, které potřebuje organismus každý den, můžeme dodat našemu tělu kdekoli, kdykoli, rychle a snadno pomocí nové suspenzní gelové technologie. Představte si: Žádné sklenice, žádné velké pilulky, žádné ředěné džusy – pouze čisté, koncentrované výživné látky v lehce absorbovatelném a chuťově vynikajícím gelu.

Naprosto originální Gelceuticals představují převrat v péči o zdraví. Zdraví je spojeno s firmou Agel a prezentuje špičku ve zdravé výživě a užívání potravinových doplňků, a to nejen pohodlně, ale i s báječnou chutí.

Gel suspenzní technologie

Nedávno vědci z Agel dosáhli technologického průlomu v oblasti výživy a představili světu novou suspenzní gelovou technologii. Elitní vrcholoví sportovci a cyklisté již několik let užívají gel v malých pytlících k rychlému dodání potřebné energie. Vědci z Agel výzkumem potvrdili, že úplně stejný koncept může být použit ke konzumaci denní dávky důležitých komponentů jako antioxidantů, vitamínů a minerálů.
 

Tato skutečnost přiměla výzkumný tým z Agel ke zdokonalení suspenzní technologie a její registrované výrobě. Gel obsahující výživné látky, vitamíny a minerály je moderně a velmi prakticky balen, což umožňuje jeho konzumaci kdykoliv a kdekoliv. Tato vědecká technologie v příjmu výživných látek je přirovnána k revoluci v oblasti péče o zdraví.
 

Proč používat Gelceuticals?
Rychlejší, efektivnější doručení všech živin do celého těla. Užitek z exotických džusů bez velkých lahví či sklenic. Praktické balení. Vynikající pro lidi, kteří mají problémy s polykáním tabletek. Ingredience nejvyšší kvality a vynikající chuti.

Technologie

Doplňky stravy v podobě gelu

Potravinová řada nutričních výrobků společnosti Agel je zjednodušeně řečeno revoluční krok k pohodlnější, přesnější a účinnější stravě. Uspokojuje potřeby dnešního uspěchaného životního stylu. Mít možnost přijmout výživu, kterou potřebujete a když ji potřebujete, může mít velký vliv na to, jak se každý den cítíte a s jakou výkonností děláte to, co děláte.

Technologie suspendovaného gelu pro potravinové doplňky

Mohli bychom to nazvat „průlomová inovace“, ale ve skutečnosti jde o gel. Co je to gel? Je to rosolovitá tekutina rostlinného původu, která umožňuje základním živinám „se vznášet“. Když se živiny „vznášejí“, zůstávají rozpuštěné, „suspendované“, jsou lépe stravitelné, snáze se dávkují a vaše tělo je schopno je lépe přijímat.

Snadno přenosné

Věda hovoří jasně. Abyste z potravinových doplňků získali maximum, musíte je mít při sobě v době, kdy jíte. To znamená, že je musíte s sebou nosit. Nemůžete sníst potravinový doplněk, který jste nechali doma. Pro tento účel nenajdete nic praktičtějšího, než měkké gelové balení společnosti Agel. Už nikdy nezapomenete na své potravinové doplňky.

Stravitelnější

Přiznejme si to. Pilulky se obtížně polykají — a to s nimi nemají problémy jenom děti a senioři. Tekuté potravinové doplňky chutnají příšerně. Musí přece

existovat lepší způsob. A on existuje. Gelová balení společnosti Agel chutnají jedinečně a neexistuje jednodušší užívání — odtrhnete a vysrknete. Nic nevylejete, nic vám nezaskočí, žádná pilulková pachuť. Nepotřebujete nic zapíjet vodou. Pouze výživa tam, kde ji potřebujete.

Přesnější dávkování

Každé Agelové balení obsahuje přesné množství živin, které Vaše tělo potřebuje a gelová technologie, na které probíhá patentové řízení, znamená, že získáte každou kapku, když vysrknete obsah balení. Už nikdy nebudete muset nic míchat, žádné usazeniny na dně, které zmizí v odpadu.

Každé balení je pokaždé přesná směs přesně dávkovaných živin.

Snadno vstřebatelné

Říká se tomu „biodostupnost“. Je to schopnost vašeho těla přijmout živiny, které jste spolkli. Sportovci berou karbohydráty v gelových baleních uprostřed závodů, aby dostali bezprostřední užitek. Nyní i vy můžete získat okamžité výsledky. Pilulky se mohou a nemusí rozpustit. Tekutiny musíte třepat a ihned vypít. Ale živiny v gelových baleních společnosti Agel jsou vždy rozpuštěné a připravené splnit svůj úkol.

Gelová struktura

Základ gelu tvoří kombinace dvou přírodních složek:
Xantanová guma – Kukuřice
Guarová guma – Zelené Fazole

Přimícháním vody do guarové a xantanové gumy se vytvoří nutriční vlákna, která dalším vstřebáním vody vytvářejí gelovou strukturu.

Ta neustále expanduje a postupně se v ní začne utvářet nespočetné množství ‘děr ‘ nebo pouzder. Tyto potom slouží jako nosiče aktivních prvků do těla.

Všechny tyto složky (minerály, vitamíny, aminokyseliny .. ) přitom procházejí procesem hydratace , který jim umožňuje zůstat ve své přirozené, suspendované (rozložené) formě.

Guarová guma – Zelené Fazole

Semínka obsahují značné množství galaktomannanové gumy (19 až 43%), která vytváří ve studené vodě viskózní gel. Tvoří ji dlouhé polyméry manózy a galaktózy v poměru 2:1. Po extrakci této gumy zůstává Guarová hmota, která obsahuje přibližne 35% proteinu; strávit se dokáže 95% tohoto proteinu.

Studie Americké asociace klinické výživy na potkanech ukázaly, že užívání Guarové gumy vede k snížení koncentrace cholesterolu v játrech. Nutriční a lékářské využití Guarové gumy Laxativa: podporuje pravidelný pohyb střev a uvolňuje zácpu a chronické onemocnění střev jako Divertikulitidu, Crohnovu chorobu, kolitidu a dráždivý Bowelův syndrom, a mnoho dalších. Studie zjistily, že konzumací guarové gumy se zlepšuje tolerance těla na glukozu. Výzkumy ukázaly, že vlákniny v guarové gumě mohou pomoci diabetikům, protože zpomalují absorpci cukrů v tenkém střevě. Míra absorbovaného množství vstřebaného cukru je snížena. Což u diabetiků vede ke snížení množství inzulínu potřebného na vyrovnání glukózy v krvi. Zvyšuje absorpci vápníku ne v tenkém, ale v tlustém střevě. Takto stačí menší množství vápníku na pokrytí denní dávky.

Xantanová guma – Kukuřice

Základ tvoří dva polysacharidové řetězce β-D-glukózové jednotky propojené v bodech 1 a 4 v pěti glukózových jednotkách. Vedlejší řetězec se skládá z dvou manóz a jedné glukurónové aminokyseliny, takže celkový řetězec tvoří opakující se vzorce z pěti glukózových jednotek. Dva z těchto řetězců jsou seřazené tak, že formují dvojitou spirálu, která vytváří nejdříve pevnou, nepohyblivou konfiguraci. Díky tomu je vysoce efektivní jako viscosifier vody. Molekulární hmotnost xantanu se pohybuje od 1 do 50 miliónů, závisí na přípravě. Často se používá v mléčných dresincích a produktech, jako zahušťovací a stabilizační složka. Zabraňuje tvorbě ledových krystalů ve zmrzlině a také vytváří pocit nasycení v dietních nebo nemléčných jídlech.

(1) Je stabilní v kyselých a také v zásaditých preparátech (2) Využívá se jako zahušťovací, stabilizační, zjemňovací agenc a při potřebě ‘udržení tvaru’ (3) Zabezpečuje stabilitu mražení a rozmrazování (4) Absorbuje vlhkost (5) Je stabilní při vysokých teplotách (6) Zlepšuje chuť (7) Přirozeně prodlužuje životnost výrobků

Proč je proces hydratace tak důležitý?

Doplňky výživy, které prošly procesem hydratace, jsou obklopené čistou vodou – nejrychlejší a nejlehší forma absorpce živin do krevního oběhu. Revoluční přechod od prášků a tabletek ke gelovému matrixu. Gel je složený z množství vláknin, které podporují očistu těla od tuků, toxinů a potravinářských přísad. Podporuje funkci trávicího systému Posiluje játra Zlepšuje absorpci vápníku Preventivně působí proti střevním potížím Pomáhá snížit cholesterol Normalizuje hladinu cukru v krvi Ovlivňuje pozitivně krevní tlak

AGEL Převratná technologie

Tabletky a kapsle jsou obvykle velké,nesnadno se polykají a nemívají dobrou chuť Většina dětí a starších lidí má problémy s jejich pravidelným užíváním. Jejich užívání je negativně vnímáno. Absorpce do krevního oběhu trvá déle a u práškových forem nedochází k úplnému vstřebání(okolo 30%)Podle výzkumů se tabletky absorbují na 5–12%

Transformace k revolučnímu systému

Přístup kyslíku k doplňkům výživy způsobuje oxidaci. Ta zapříčiňuje znehodnocení a snížení nutriční hodnoty prvků. V gelovém matrixu jsou prvky chráněné před oxidací a uchovávají si plnou nutriční hodnotu.

Díky procesu hydratace nutriční prvky zůstávají suspendované, takže biologicky dostupné ⇒ absorbují se okamžitě ⇒ absorpce dosahuje v průměru 95%-100% (na rozdíl od 5–12% u tablet, prášků, kapslí a nápojů)

 neváhejte kontaktovat.